Nieuwe releases juni

Een terugkomende rubriek op onze website en maandelijkse nieuwsbrief zijn de nieuwe releases van lokale artiesten die wij voor je verzamelen. Dus lees snel verder en check de meest verse releases uit Groningen en omgeving!

NIEUWE RELEASES JUNI

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar tom@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerstvolgende editie van Nieuwe Releases, de Nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

BAAS – Roadkill

Attie HZ – Thrift Store Bike

Voltanz – Fly By Night

Jonathan Rhodes – Wonderful

Avery Plains – One Dead Family

shoom – Birds

Blanks – Nobody Knows

Jooz, Djé-Rimo – Down Met Jou

CYNN – still figuring things out (EP)

Waterbolk – Kieuwen

Kirril – Kirril x Futuredrugs x Eigen Risico x Declining Rate (Album)