Meer spelen? Meld je aan voor het Cultuurfestival en Usva Band Night!

Podia in Groningen: ze worden steeds schaarser. Daarom is het des te mooier als er zich mogelijkheden aandienen om te spelen (en ook nog eens twee)! De Usva organiseert op 27 november de Usva Band Night, waarvoor lokale, beginnende bands zich kunnen inschrijven. Op 9 december is het de beurt aan het Cultuurfestival, uit de koker van onze collega’s van het KultuurLoket. Meer weten? Lees dan gauw verder!

Usva Band Night (maandag 27 november 2023)

De Usva, de culturele voorziening van de Rijksuniversiteit Groningen, organiseert op 27 november 2023 de Usva Band Night. Daarvoor zoekt men beginnende studentenbands, gevestigd in Groningen of omstreken. Je kunt je aanmelden door te mailen naar usva.evenementen@rug.nl, met wat informatie over en een aantal opnames van je band. Let op: de deadline is op 26 oktober om 23.59 uur.

Cultuurfestival (zaterdag 9 december 2023)

Een kleine twee weken na de Band Night staat het Cultuurfestival in het Forum Groningen op het programma. Op dit feest kan iedere kunst- en cultuurliefhebber, hobbyist of professional, zien en ervaren wat Groningen rijk is op cultureel vlak. Er zijn activiteiten, performances en verenigingen te ontdekken, net als workshops, verdiepende programma’s en mogelijkheden tot netwerken. En het mooiste is: jij kunt meedoen! Het Cultuurfestival zoekt allerlei kunst- en cultuurdeelnemers die zich willen laten zien. Van individuele mooiedingenmakers (akoestische muzikanten, dichters, graffiti-artiesten of beeldhouwers) tot actievelingen bij verenigingen (muziek, dans, theater, fotoclubs, bandjes, schildergroepen): alles mag!

Klik hier om je aan te melden. (Let op: aanmelden kan tot donderdag 26 oktober)