No Man’s Land 2023 komt er weer aan!

Staat 6 december al rood omcirkeld in je agenda? Nee? Doe dat dan nu! Op 6 december is het namelijk weer tijd voor No Man’s Land in TivoliVredenburg, dé conferentie waar muzikanten, muziekprofessionals, beleidsmakers en studenten samenkomen.

Al meer dan tien jaar brengt No Man’s Land iedereen die muziek een warm hart toedraagt bij elkaar. De organisatie wil een podium bieden voor iedereen die zijn nek uitsteekt voor originaliteit en vernieuwing in de sector. Met een uitgebreid programma, rangerend van panelgesprekken tot aan demo drops, worden alle facetten van de muziekindustrie anno 2023 uitgebreid belicht.

Er is van alles te doen en beleven. Zo komt het team van Goldband uitleggen hoe ze het nou allemaal klaarspelen, gaat Blanks een spoedcursusje YouTube geven en wordt de Ableton Live set-up van Froukje tot op het laatste spoor uitgepluisd. Ook kun je demo’s pitchen bij diverse partijen (o.a. FunX, 3FM en Burning Fik) en is er een showcasefestival na afloop. Als muzikant of muziekprofessional móét je hier bij zijn, dus koop snel je tickets!

Ga naar de website van No Man’s Land voor tickets en meer informatie