Stem nu op het Beste Nummer van Groningse Bodem 2023!

Het einde van 2023 nadert en dat betekent ook dat er weer menig stembus opengaat. Ja, je hebt de Top 2000, maar in ons Grunn heb je het Beste Nummer van Groningse Bodem! 3VOOR12Groningen heeft de longlist al onthuld, dus kap met lezen en breng die stem uit!

Vorig jaar ging I Had A Name van The Vices ervandoor met de titel ‘Beste Nummer van Groningse Bodem’. Dit jaar behoren meer dan 160 nummers tot de longlist. Staat jouw favoriet er niet tussen? Geen probleem. Onderaan het stemformulier kun je nummers die niet in de lijst staan alsnog aandragen.

Onthulling

Traditiegetrouw organiseert 3VOOR12Groningen een mooi feestje om de winnaar te onthullen. Dat vindt op 21 december plaats in VERA. Natuurlijk worden er niet alleen prijzen uitgereikt: Marit Nygård, not sure, shoom en TAXITAXI zorgen voor de muzikale omlijsting. Voor slechts € 7,50 sluit jij het muzikale jaar in stijl af!

Koop hier je tickets voor het Beste van Groningse Bodem.