Dit is de line-up van Grunnsonic 2024!

De line-up van Grunnsonic 2024 is bekend! Van 17 t/m 19 januari 2024 krijgen Bad Luck Baby, Bibi & The Boys, Calidus, CAW CAW, de Koots, HISTER, Jelle Mulder, Jooz, Lange Mannen Met Haast, Leuk Gevonden, Liza Dries, Mart Eerens, not sure, Redson, Robin Yzerman, shoom, Slumbercloud, TAXITAXI, tays, whothefislou en YLVALIE de kans om zich in de kijker te spelen van de (inter)nationale muziekindustrie.

21 acts, 4 locaties

Waren er vorig jaar nog 18 acts, krijgen dit jaar 21 namen de kans om hun muzikale (live-)skills aan de industrie te etaleren. Net als bij afgelopen editie dienen Het Concerthuis, Warhol, Het Pakhuis en KLUP DE DAG als speellocaties.

Over Grunnsonic

Grunnsonic is het gratis en voor iedereen toegankelijke showcasefestival voor Gronings muzikaal talent. Het is een samenwerking tussen ESNS en POPgroningen, bedoeld om muzikanten uit de Groningse klei de kans te geven om zich in de kijker te spelen van de Europese muziekindustrie, die tijdens het festival in de stad aanwezig is. Als gratis festival geeft Grunnsonic muziekliefhebbers zonder ESNS-ticket, of mensen die gewoonweg van nóg meer muziek willen genieten, de kans om hun week nog beter te maken dan het al is.

De officiële timetable laat voorlopig nog even op zich wachten. Hou daarvoor, en voor meer informatie over de artiesten, vooral www.grunnsonic.nl en de Grunnsonic-socials in de gaten!