Vacature: Projectleider Skills & Knowledge Sessions (zzp)

POPgroningen zoekt vanaf komend jaar een nieuwe projectleider voor de Skills & Knowledge Sessions! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren, vormgeven en hosten van zes jaarlijkse kennissessies voor Groningse muzikanten. Heb je interesse? Lees dan gauw verder!

Projectleider Skills & Knowledge Sessions

+/- 80-120 uur per jaar | +/- 6 sessies per jaar | doorlopend | vergoeding op projectbasis

Wat ga je doen? 

 • Je inventariseert behoeften in de scene en bedenkt passend programma, dat je vervolgens samenstelt en produceert;
 • Je houdt jezelf op de hoogte van ontwikkelingen, trends, actualiteiten, artiesten, professionals en ervaringsdeskundigen uit de muziekindustrie, en van de verschillende onderdelen van muzikantschap en muzikaal ondernemerschap;
 • Je bewaakt het budget;
 • Je werkt nauw samen met de marketeer, die naar en met de deelnemers communiceert;
 • Je bent aanspreekpunt voor gasten en verzorgt de hosting van de sessies zelf.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt minimaal over een relevant HBO-diploma (bijv. Creative Business, Leisure & Events Management, Popular Culture) en relevante werkervaring;
 • Je hebt interesse en ervaring op het gebied van muzikantschap, muzikaal ondernemerschap, de muziekindustrie en projectmanagement;
 • Je hebt binding met, kennis van en netwerk in de Groningse en Nederlandse muziekscene;
 • Je bent proactief, gedreven, leergierig en zelfstandig;
 • Je bent goed in plannen en gestructureerd werken;
 • Je bent bereid om tijdens de sessies ’s avonds te werken.
 • Je bent sociaal vaardig en beheerst de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?

Interessant, afwisselend en uitdagend werk in een dynamische, professionele en informele omgeving. Vergoeding en overeenkomst op projectbasis (zzp) geschieden via POPgroningen, waar je in een compact team werkt. Via deze functie kom je in contact met de Groningse en Nederlandse scene in de volle breedte. Verdere leuke bijkomstigheden zijn het inspirerende contact met muziekprofessionals, ervaringsdeskundigen, muzikanten, POPgroningen en VRIJDAG plus de daarmee gepaarde gezelligheid.

Enthousiast geworden? Laat het ons weten!

Lijkt jou dit leuk en zie je jezelf dit doen? Vertel waarom in een motivatiebrief en mail deze samen met je CV naar vacatures@bijvrijdag.nl. Met eventuele vragen kun je terecht bij sjoerd@popgroningen.nl. Sluitingsdatum: zondag 7 januari. Selectiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 10 januari 2024. Je ontvangt maandag 8 januari bericht of je hiervoor uitgenodigd wordt.