Rommy Gabay, Cashmyra en TAXITAXI op Grasnapolsky 2024

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot de elfde editie op (7), 8, 9 en 10 maart 2024, maakt Festival Grasnapolsky nieuwe muzieknamen en namen voor het kunstprogramma bekend. Onder hen ook die van Rommy Gabay, Cashmyra en TAXITAXI! In samenwerking met POPgroningen biedt Grasnapolsky deze lokale wonderkids de kans hun kunsten op een serieus podium te etaleren.

In voormalig strokartonfabriek Fabriek De Toekomst in Scheemda creëert Grasnapolsky al jaren ‘een bruisende plek waar talenten van de toekomst de kans krijgen om zich, vaak voor de allereerste keer, te presenteren aan een nieuwsgierig publiek’, in de woorden van programmeur Sam Heegstra. Zo behoorden vorig jaar Katie Koss, Electropoëzie en WATERLEAF al tot de line-up. Ditmaal is de keuze gevallen op de (on)doordachte rammel-punkers TAXITAXI, het poëtische post-punk duo Cashmyra en de vurige combinatie van pop, soul en hiphop van Rommy Gabay. Zij mogen in 2024 de Groningse eer vertegenwoordigen.

Wat is Grasnapolsky?

Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een gezonde balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Niets ligt bij Grasnapolsky voor de hand en avontuur is een gegeven. De elfde editie van Grasnapolsky vindt plaats van 8, 9 en 10 maart 2024 in voormalig strokartonfabriek De Toekomst in Scheemda en vanaf 7 maart op bungalowpark Landal de Bloemert in Midlaren.

Kaartverkoop en overnachting

Passe-partouts en combi-tickets zijn te koop via de website. Je boekt je bungalow inclusief passe-partouts, bustickets, bedlinnen, toeristenbelasting en bungalowparkprogramma met een nachtje extra. Dagtickets komen beschikbaar als het volledige programma bekend is. Er rijden pendelbussen die bezoekers binnen een half uur van Groningen Centraal Station naar het festivalterrein brengen. Tickets hiervoor zijn te koop in de ticketshop. 

Ga voor meer info naar de website van Grasnapolsky.