The Vices op Pinkpop 2024!

They did it (Of, they’re gonna do it, beter gezegd)! The Vices staan komende zomer op Pinkpop, zo maakt de organisatie van het festival maandag bekend. Na shows op onder andere Sziget, touren met Nothing But Thieves en een ramvol 2023 met liefst 70 gigs in 11 verschillende landen, gaat de Groningse band op zaterdag 22 juni Landgraaf afbreken. Het is de ultieme kroon op de ontwikkeling die de jongens de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

Met ESNS nog in de benen en een voorjaarstour door de VS in het verschiet, delen The Vices het heuglijke nieuws op social media. “PINKPOP WE’RE COMING FOR YOU!🩷🩷🩷”, schrijven ze op Instagram. De vier staan voor de tweede Pinkpop-dag op het programma, naast onder meer Calvin Harris, Louis Tomlinson, De Jeugd van Tegenwoordig en hun voormalige tourbuddies Nothing But Thieves. En het zal niet hun enige show zijn deze zomer.

Ze onthullen namelijk dat hun zomer packed zit van de optredens. Dit is er in ieder geval eentje om over naar huis te schrijven. Trots, jongens, trots!