Deze zaterdag: GRONDSLAG On Stage!

We herinneren ons het nog als de dag van gisteren: het moment dat de GRONDSLAG-acts van 2023/24 voor het eerst hun koppies bij ons om de deur staken. Het traject is inmiddels over de helft, en nu is het tijd om ook de buitenwereld te laten zien wat ze in huis hebben! Op zaterdag 10 februari opent Simplon haar deuren om alle acts live on stage te kunnen zien. Grunn’s finest upcoming talent, gratis en voor niets te aanschouwen!

Vorig jaar was het een groot succes. Iedere act kreeg tien (ja, je leest het goed: TIEN) minuten de kans om zijn skills aan het publiek te aanschouwen; tien minuten waarin er van alles mis kon en mocht gaan. Desondanks bliezen de acts ons weg met hun performances: het ging van gevoelige, dromerige pop, naar rauwe, goudeerlijke hip-hop, naar moshpits, sit-downs en rondvliegend brood. We kunnen niet garanderen wat van dat alles je dit jaar te zien krijgt; wel dat het weer een zeer, zeer diverse line-up betreft.

In een nog geheime volgorde zullen Bad Luck Baby, Calidus, Daví, de Koots, Laurie Ann, Leuk Gevonden, Redson en tays zaterdag de bühne betreden. De deuren van Simplon gaan om 20.00 uur open en om 20.30 uur zal de eerste act het bal aftrappen. Het evenement is volledig gratis. Voor meer informatie check je de website van Simplon of het Facebook-evenement.

Hopelijk tot zaterdag!