Schrijf je nog snel in voor Popronde 2024!

Muzikanten opgelet! Je hebt nog anderhalve week om je in te schrijven voor Popronde 2024. Wil jij eindelijk eens de bühne op buiten Stad of provincie? Waar wacht je dan nog op, hup, naar die website!

De Popronde is inmiddels een begrip geworden in muziekland. Ieder jaar krijgt een selectie (nog) onbekende acts de kans om zich buiten de eigen regio te presenteren en intensieve tour- en speelervaring op te doen. Alle genres kunnen meedoen: van metal tot hip-hop, van singer-songwriters tot drum and bass, van rock tot blues. In het verleden reisden onder meer De Staat, Jeangu Macrooy, Rondé, Droom Dit, MEAU en Froukje al mee met de Popronde-karavaan, net als ‘onze’ Cashmyra, Fred Goverde, Ioana Iorgu, Never Been to Berlin, Rommy Gabay en The Vices.

In totaal kiest de selectiecommissie ca. 100 acts om in het najaar van 2024 door het land te touren. Word je al warm van binnen? Ga dan snel naar de website, want je hebt tot 1 maart! (dus tot en met 29 februari 😋)