Noordstaat komt met nieuw project: Cypher Sessions

Noordstaat komt vanaf 15 april met iets nieuws. Het urban platform organiseert vanaf die dag namelijk iedere week ‘Cypher Sessions’ bij Simplon. Het zijn sessies waarin spoken word-, dans- en muziekartiesten onder begeleiding van een live band kunnen experimenteren in hun eigen en met elkaars discipline. En het is volledig gratis!

De sessies zijn bedoeld om experimentatie en onderlinge samenwerking te bevorderen. Zo kun je als rapper oefenen met een live band, als spoken word-artiest experimenteren met muziek, en als danser freestylen zonder dat je een bandje gebruikt. De sessies vinden iedere maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur plaats, tot en met 13 mei. Op 18 en 19 mei staan er bovendien tijdens Re:Sources (een showcase-event van Noordstaat) nog twee Cypher Sessions op het programma: een muzieksessie (18 mei) en een danssessie (19 mei).

Voor meer info ga je naar de website van Noordstaat.