Open Call Wisselstroom S4: Noordelijk hiphoptalent gezocht!

Het vierde seizoen van Wisselstroom komt er weer aan! Tijdens seizoen 1 tot en met 3 zette dit showcaseplatform zichzelf op de kaart als een van de meest unieke en inspirerende hiphopinitiatieven van Noord-Nederland. En jij kunt meedoen!

Tijdens een tweedaagse residentie in de studio’s van Leeuwarder muziekproductiebedrijf Lake Woozoo wordt er een hiphopartiest gekoppeld aan een producer. Samen zullen ze op dag 1 een gloednieuwe collab realiseren die de essentie van de noordelijke hiphopcultuur weerspiegelt. Op de tweede dag wordt de nieuwe song professioneel vastgelegd op video om vervolgens uitgebracht te worden op de kanalen van de artiesten én die van Wisselstroom, Popfabryk en Noordstaat. Dit maakt het mogelijk om het talent van de artiesten aan een breder publiek te laten horen.

Hoe meld je je aan?

Hiphopartiesten en/of -producers uit Groningen of Friesland kunnen zich aanmelden via dit formulier. Wisselstroom kiest op basis van matchbaarheid, relevantie en skill. Je aanmelding staat niet garant voor selectie, maar het vergroot je kans zeker.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Wisselstroom is een initiatief van de Popfabryk en Noordstaat dat talentvolle Groningse en Friese hiphopartiesten samenbrengt in de studio’s van het Leeuwarder muziekproductiebedrijf Lake Woozoo.