Nieuwe releases juni

Een terugkomende rubriek op onze website en in onze maandelijkse nieuwsbrief betreft de nieuwste songs van lokale bodem. Dus lees snel verder en check de meest verse releases uit Groningen en omgeving!

NIEUWE RELEASES JUNI

Natuurlijk houden we de Groninger popcultuur goed in de gaten, maar het kan gebeuren dat we een release niet zien. Mis je iets in deze lijst? Of heb/ken jij een release (single, album etc.) die we echt niet mogen missen? Mail het naar tom@popgroningen.nl. Dan nemen we het mee in de eerstvolgende editie van Nieuwe Releases, de Nieuw uit Groningen playlist en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Arnout Jansen – Retrace (EP)

Hidden Giants – Silent Waters

D-Sire – Night (EP)

de Koots – Volgende Keer Beter (EP)

Steeby, Steebs Method – Check the Method (Live EP)

Ultimate Crumpets – Was I Here

Kill Your Darlings – Forget The Past 

The Sign of Leo, Agnes Milewski – Dive in at the Deep End

Antoine Cedric – Ademloos

SEMSLAND – Golden uur

tomas – Dansen op Zee

Kristel – Easy on us

frogs. – Diephuis (EP)

Juno’s Valley – That’s Why 

Bigbeefsauce, Exmore, Laurie Ann – Altijd Real

Robin Yzerman – Lakeside