Workshop geluidstechniek voor beginners door VRIJDAG & De Klinker, Winschoten

Tijd:  -  -
Locatie: Cultuurhuis De Klinker, Winschoten
Cost: koop je tickets via website

VRIJDAG Advies, AE audio productions en De Klinker organiseren op zaterdag 17 oktober een workshop over het werken met geluidsinstallaties voor beginners. Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of bijvoorbeeld een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt.

Je komt tijdens deze dag van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer.

De dag begint met een Powerpoint-presentatie met een uitleg van de apparatuur en geluidsvoorbeelden. De rest van de dag ingeruimd voor de praktijk.

Je gaat samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van storingen, ‘rondzingende’ microfoons en nog veel meer.

Deadline voor aanmelden is 11 oktober!

Lees meer en meld je aan via deze link.