3voor12/Groningen presents: Beste van Groningse Bodem

Tijd:  - 
Locatie: VERA Groningen
Cost: 5,50

3VOOR12/GRONINGEN PRESENTS:

Thursday 22 December
Beste van Groningse Bodem 2022

Line-up TBA

Stem op het beste nummer van Groningse Bodem 2022

Mainstage | Ticket: €5,50 | doors: 19:30 – 21:30 | start: 20:00

De dagen worden korter, en het weer wordt kouder. December staat om de hoek en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken van het afgelopen jaar! Vorig jaar werd Keep Diggin’ van Them Dirty Dimes verkozen tot het beste nummer van 2021. Er werden toen meer dan 1800 stemmen uitgebracht. Nu zijn we op zoek naar de favorieten van dit jaar. Welk nummer wordt nu favoriet? De stembus voor het beste van Groningse Bodem 2022 geopend! Stemmen kan tot en met 7 december.

Keuzelijst en stemmen
Het Groningse feest van de democratie is weer begonnen! Iedereen weer laten weten wat zijn/haar favoriete favoriete nummer is van het afgelopen jaar. Wie wordt de opvolger van Them Dirty Dimes en wint de tweede editie van Het Beste van Groningse Bodem? Stemmen doe je hier: https://3voor12.vpro.nl/…/nove…/stemlijst-BVGB-2022.html

Aan de hand van onze rubriek Nieuw van Groningse Bodem is een keuzelijst samengesteld. De meeste singles van Groningse Bodem van dit jaar zijn daarin terug te vinden. Niet allemaal dus, want we hanteren een maximum van drie nummers per act. Stem op minimaal vijf favoriete nummers via onderstaand formulier. Maar je kunt ook op meer nummers stemmen. Daarin ben je vrij. Doe dit echter wel uiterlijk 7 december, want daarna wordt de stembus gesloten. Wil je alle nummers nog een keer checken? Dat dachten we al. We hebben daarom ook nog eens speciaal voor jou een Spotify playlist (zie onder) gemaakt zodat je alles op je gemak nog eens kan luisteren.

Hou verder de komende weken de 3voor12/groningen site (https://3voor12.vpro.nl/…/nove…/stemlijst-BVGB-2022.html) in de gaten, want er komt nog meer nieuws aan!
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke avond in Vera op 22 december. Gedurende de avond zullen meerdere Groningse artiesten voor ons optreden en zal Nachtburgemeester Merlijn Poolman de winnaar onthullen. De komende weken presenteren we de rest van de line-up. Maar tot die tijd: ga vooral stemmen!