Avery Plains in VERA

Tijd:  -  -
Locatie: VERA
Cost: 5 euro

Donderdag 30 juli – Avery Plains
Mainstage | Geplaceerd | 40 personen.
Solo Ticket: € 5,- | Duo Ticket 10,- | Kassa open: 21:00 – 21:30 | Aanvang: 21:30

Avery Plains is een kwartet dat qua bezettingen aardig wat vertakkingen in de underground stamboom van Groningen vertegenwoordigt. Moonlizards, Meindert Talma, Dandruff, Sexton Creeps, Benjamin B en Audiotransparent zijn voorbeelden van bands waar de afzonderlijke leden in resideerden.

Debuutsingle ‘The Gloomy Ones’ zag het levenslicht op Subroutine Records, daarna volgde debuutalbum ‘Avery Plains’ in eigen beheer. De band werd in die tijd als een ’tienkoppig monster met het volume op 11′ aangemerkt. Wat wil je ook met 4 gitaristen in de gelederen. Er is flink rondgespeeld in die periode. In 2016, Vera Groningen, volgde een support van Dinosaur Jr. waarbij het Vera-publiek Avery Plains verkoos tot “Best Support Act” van het jaar.

Het monster dunde zichzelf uit tot een kwartet, maar de gitaarnoise is er alleen maar feller op geworden. Popsongs, exploderend in een wall of sound, onstuimig en tergend, bijna de bocht uit… Inmiddels liggen de masters van het tweede album soOn bij de perserij! Release Juli 2020.

Meer informatie in het facebookevenement.

Kaartverkoop:
– De kaartverkoop start op donderdag 2 juli om 10.00 uur.
– Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
– Duo Tickets: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan een Duo Ticket. Daarmee reserveer je 2 stoelen naast elkaar. Zijn deze tickets op en wil je toch samen heen, dan proberen we je dicht bij elkaar te plaatsen. Koop dan 2 Solo Tickets, kom op tijd en vraag het aan de zaalmedewerker.
– Solo Tickets: Kom je alleen, koop dan een Solo Ticket.

Horeca:
De bar is voorafgaand en na het optreden geopend.

Richtlijnen:
Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vind hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.
Check ze hier: https://www.vera-groningen.nl/vera-richtlijnen/