BIBI AND THE BOYS + THE SAMUELS

Tijd:  - 
Locatie: VERA Downstage
Cost: 3,-
VERA DOWNSTAGE | TICKET: €3,- | DOORS: 22:30 – 04:00 | START: 23:00
FILE UNDER: NIKO, TAPE TOY
NOTE: GRATIS MET VERA CLUBKAART

De Groningse muziekwereld staat er goed voor! Denk bijvoorbeeld aan al die geweldige plaatpresentaties waar wij als medewerkers van Vera mee om de oren worden geslagen, maar ook de oprichting van nieuwe live-plekken zoals Warhol en Ratrace. Hier werken wij – ondanks dat Vera zichzelf “club for the international underground” durft te noemen – graag aan mee! Daarom is het op 22 april tijd voor Bibi and the Boys in combinatie met The Samuels.

Bibi and the Boys is een band met ervaren musici die nu meelopen in het traject van GRONDSLAG. Ze stonden al in het voorprogramma van Inge van Calkar in Simplon en hebben tot nu toe één single uitgebracht die de reikwijdte van de band meteen goed aangeeft: van catchy indie naar dansbare pop-rock, alles in 1 nummer en in 1 band, daar wil je bij zijn!

Om deze avond nog lokaler te maken komen ook The Samuels spelen! Ook deze band doet mee aan het GRONDSLAG traject en stond tijdens Eurosonic ook al op de Penguin showcase. Het geluid is iets zoeter en zwoeler dan Bibi and the Boys en doet een beetje denken aan Niko en Jett Rebel. Met drie singles op zak is het tijd voor de kelderbar!

Kom dus vooral op 22 april naar Vera voor een kijk in de ontwikkeling van twee jonge Groningse bands, van dansbare pop-rock naar zwoele indie, tot dan! – WIETSE