BLIEP BLIEP – Synthesizer 101 | Skills & Knowledge #4

Tijd:  - 
Locatie: Bij Vrijdag
Cost: 5,-

De eerste sessie van dit najaar gaat volledig over (analoge) synthesizers! Zelfverklaarde synthnerd Allert Aalders (Sonar Traffic Studio) neemt ons mee op een reis langs alles dat je al eens hebt willen weten over synthesizers. Wat voor synthesizers zijn er, wat zijn oscillators, wat is ADSR en hoe kan je dit allemaal gebruiken?

Allert Aalders is een synthesizer freak. In de jaren 90 speelde hij op alle podia van NL met ambient techno act Human Beings en hij was mede oprichter van synthesizer studio Sonar Traffic in Utrecht. Dezer dagen houdt hij zich voornamelijk bezig met sound design: geluidseffecten voor trailers en andere filmproducties en presets voor soft en hardware synthesizers van onder andere Arturia, Native Instruments, Steinberg, Kilohearts Phaseplant en vele anderen. Allert maakt ook deel uit van het Nederlandse sound design bedrijf the Solos.

Datum: Dinsdag 11-10-22
Tijd: Inloop 19.30, Start 20.00
Locatie: VRIJDAG, Walstraat 34
Tickets: https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/…/per…/10154178…

——————————————-

Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen.