Blikopener Festival

Tijd: T/M  -  -
Locatie: De Suikerfabriek, Groningen
Cost: Tussen de 5 en 40 euro

Verwonder je vrijdag 7 en zaterdag 8 juni over de wonderlijke kracht van kunst en cultuur in de Suikerfabriek! Geniet van een verrassende mix van dans, muziek, theater, literatuur en beeldende kunst. Met onder meer Hang Youth, Kleine Crack & Slagter,  Suze Ijó, MOHA, New Dutch Connections, Jooz, Coco Coquelicot, Rommy Gabay en WOLFSKERS!

Blikopener is niet een festival zoals je dat kent. Het is meer een beweging van mensen, organisaties en kunstenaars die samen een eerlijkere wereld willen. We vragen aandacht voor waar het mis gaat in de samenleving. Inspirerende kunstprojecten laten tijdens het festival zien wat we daaraan kunnen doen. Met een open blik en creativiteit laten makers mogelijke doorbraken zien, samen met de mensen om wie het gaat.

Blikopener Festival is voor iedereen toegankelijk, hoe groot of klein je beurs ook is. Daarom kies je zelf welk bedrag je kunt betalen. Je kiest een bedrag tussen de € 5,- en € 40,- euro. Een eerlijke ticketprijs voor Blikopener Festival is € 15,-. Met dat bedrag zorg je ervoor dat wij alle mensen die het festival mogelijk maken netjes kunnen betalen.

Kun je wel iets missen en kies je voor een duurder ticket? Dan maakt jouw donatie het festivalbezoek van iemand met een kleinere beurs mogelijk. Heel erg bedankt! We zien je graag op 7 en 8 juni.

Meer info