Cashmyra – Album Release Show | Simplon

Tijd:  -  -
Locatie: Simplon, Groningen

Vanwege corona is dit evenement verplaatst naar 13 maart 2021! Check meer info in het facebook evenement.

Het Nederlandstalige post-punk duo Cashmyra kenmerkt zich aan vervreemdende rauwe teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. In elke track zit wel enigszins een vleugje tot een emmer vol woede, dit gecombineerd met elke andere emotie die je kunt verzinnen. Cashmyra weet de luisteraar comfort te geven met de moshpit van gevoelens die plaatsvindt in haar tracks.

Na de solo EP ‘Charlie’ uit 2017 werd het voor het Groningse duo tijd voor een grotere uitdaging. Cashmyra werd finaliste van de Grote Prijs van Nederland 2018 en won de POPgroningen Talent Award 2019. Nu zijn ze bezig met een gloednieuw album alias ‘Moreel Verwerpelijk’, waarvan ze al een voorproefje gaven bij Eurosonic Noorderslag begin dit jaar. Het duo zal vuriger en grootser dan ooit klinken op deze nieuwe plaat die 16 oktober uitkomt. Ze kunnen dan ook niet wachten om hun vernieuwde inventaris op 7 november te presenteren in Simplon!
CASHMYRA – ALBUM RELEASE SHOW
Zaterdag 7 november 2020
Deur open: 19:00 uur / Aanvang: 19:30 uur
Voorverkoop: €3,-
Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.