Cashmyra + Hey Team + WATERBOLK | VERA Groningen

Tijd:  - 
Locatie: VERA Groningen
Cost: 3,-

Friday 17 February
Cashmyra // Plaatpresentatie

Support: Hey Team + WATERBOLK

Mildly intimidating postpunk

Mainstage | Ticket: €3,- | doors: 20:30 – 22:30 | start: 21:00

File under: Eefje de Visser, Tramhaus

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde meerdere malen in Vera en deed mee aan Popronde. In 2023 volgt de EP ‘Privé’ waarmee het duo meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

Support: Hey Team
De bitterzoete kijk die Hey Team heeft op de wereld komt terug in de energieke nummers van deze talentvolle groep uit Nijmegen. Ze creëren catchy deuntjes met vuig gitaarwerk en alt-rock refreinen zonder dat ze de kracht van pop verliezen. Hey Team zorgt ervoor dat de dansbare deuntjes van de nummers de hoogte- en dieptepunten van het leven vieren.

Support: WATERBOLK
WATERBOLK is een ‘psychedelisch huilpopproject’ gebouwd rondom Eva Waterbolk. Eva speelde van 2015 tot 2018 solo en maakte droeve, kippenvelwaardige liedjes met teksten die (blijven) steken. In 2018 werd het tijd voor wat anders en richt ze o.a. met schrijver Joost Oomen de absurdistische band De Messen op. Samen met (oud-)bandleden van Swinder, De Nozems, en Luie Hond combineert ze met WATERBOLK nu beide werelden. WATERBOLK ontstaat uit een dooreenweving van herrie en herinnering. De randen zijn lief maar rafelig.