Cultuurfeest Groningen

Tijd:  -  -
Locatie: Forum Groningen
Cost: Gratis

Zaterdag 9 december staat in Forum Groningen de spotlight gericht op iedereen die in de vrije tijd aan kunst en cultuur doet… of wil doen.

KultuurLoket organiseert voor iedereen uit de gemeente Groningen het Cultuurfeest Groningen. Ben jij een creatieveling, een fröbelaar, een culturele verenigingsganger, zit er een poëet in jou, een cultuurmaker in spé? Of ben jij die theaterregisseur, dansdocent of dirigent die cultuurdeelname mogelijk maakt? Dan is het Cultuurfeest Groningen voor jou!

Voor de hobbyist zijn er activiteiten, performances en verenigingen om te ontdekken. Voor de kunst- en cultuurprofessional organiseren we verdiepende programma’s en de mogelijkheid tot netwerken. Zo zijn er workshops voor dansdocenten, theatermakers, ambitieuze popbands en dirigenten.

Er is van alles te zien en ervaren. Kom ook en ontdek cultureel Groningen. Het feest is overigens geheel gratis.

Op de bühne

Een podiumplek voor alle kunst- en cultuur uit de Gemeente Groningen.

Wordt het Forum jouw podium? We zoeken allerlei kunst-en cultuurliefhebbers die zich willen laten zien. Van individuele makers (akoestische muzikanten, dichters, graffiti-artiesten tot beeldhouwers) tot actievelingen bij verenigingen (muziek, dans, theater, fotoclubs, bandjes tot schildergroepen).

Op dit podium mag alles! Doe jij mee? Inschrijven kan tot 26 oktober via de ‘meld je aan’ knop hieronder.

Meld je aan


KultuurCentrale LIVE

Dé ontmoetingsplek voor alle kunst en cultuurliefhebbers uit de gemeente Groningen.

Op de markt van KultuurCentrale LIVE komen alle kunst- en cultuurliefhebbers samen. Dit is dé plek voor jouw vraag en aanbod, voor oproepjes en promotie.

Wellicht wil je een creatieve cursus promoten, zoek je enthousiaste vrijwilligers voor jouw vereniging, wil je jezelf aanbieden als dansdocent, zoek je leden voor je koor of wil je de voorstelling promoten van je theatergezelschap.

Een leuk prikbord en een tafel staan tot je beschikking; deze mag je naar hartenlust vol leggen en hangen met flyers, kaartjes, gadgets of bijvoorbeeld een laptop met filmpjes.

Doe jij mee? Aanmelden kan tot donderdag 26 oktober via onderstaande knop. 

Meld je aan