De Muziek Winkel

Tijd:  -  -
Locatie: Centrum Winsum
Cost: Gratis

Op zaterdag 7 oktober vindt in Winsum de eerste editie van De Muziek Winkel plaats. Vijf winkels met een hart voor goede live-muziek stellen hun winkel op deze zaterdag open voor een vijftal artiesten/bands. In de middag tussen 13.00 en 17.00 uur kun je genieten van pop, blues en lo-fi.

wh^rl bijt de spits af om 13.00 in de tweedehands (kinder)kledingzaak PUUT. wh^rl is Jurgen Veenstra, zanger bij o. a. Avery Plains en gezegend met een warme rauwe stem. Om 15.15 is hij daar weer te zien, mocht je het missen of gewoon nog een keer willen meemaken. Hij brengt in november zijn eerste soloplaat uit bij het roemruchte Tiny Room Records.

DIMI soul speelt om 13.30 in DIMI. Voor het losmaken van je heupen staan er fantastische muzikanten voor u klaar. Ook hier is om 14.45 eventueel een herkansing mogelijk.

Bij de Buurvrouw is er geen herkansing. Hier speelt Megan Blok om 14.00. Een verrassende jong dame die met piano en gitaar een ingetogen geluid laat horen waar je stil van wordt.

Stil zal het niet zijn bij Gaaf als Rudy Lentze zijn gitaar bespeelt om 15.45. Rudy heeft onlangs een nieuwe plaat gemaakt: ‘Nocturnal Leeches’ Rendezvous’ die hij 11 oktober a.s. presenteert in VERA.
We sluiten af met Michiel Hoving die om 16.30 bij Old Dutch & Friends zijn liefde voor southern blues, auto’s, drank en vrouwen combineert met een gitaar.

Tijden zijn bij benadering en de artiesten vinden het fijn als u naar ze luistert. Het initiatief kost geen entree, maar een donatie aan de artiest wordt gewaardeerd.