Deville + JINI | VERA Groningen

Tijd:  - 
Locatie: VERA Groningen
Cost: 12,50

Malmö-based heavy rockband Deville werd opgericht in 2004. Gewapend met hun authentieke mix van rock, metal en stoner, wilden ze de hele wereld laten rocken. En dat doen ze nog steeds, krachtiger dan ooit!

Sinds 2004 bracht Deville vijf albums uit, speelden ze bijna 400 shows door heel Europa en de VS en deelden ze het podium met acts als Red Fang, Torche, Mustasch en Truckfighters. Dit voorjaar toerde de band nog door Australië, in het najaar komen ze terug naar Europa. Zelf omschrijft de band hun liveshows als “A rock and metal punch right in your face”! Als liefhebber van de hierboven genoemde bands wil je deze niet missen!

Als support brengen ze de Metal Infused Alternative Rock band JINI uit Groningen mee. Met een snufje jaren ’90 zoals je daar vroeger van hield (en eigenlijk nu nog steeds). Denk aan bands als Tool, Linkin Park, of A Perfect Circle, met een hint van Mastodon. JINI is in 2019 opgericht, met leden afkomstig uit o.a. Hackberry, Kroon, Kinesic (ES) en Stonehawk. De band bracht kortgeleden drie singles uit en het eerste album wordt eind 2023 verwacht.

Meer info