Eindfeest POPgroningen Talent Award in VERA

Tijd: T/M  -  -
Locatie: VERA
Cost: gratis

Het is tijd voor het POPgroningen Talent Award Eindfeest! Na acht avonden door de provincie begin dit jaar, en twee avonden in Simplon die vanwege corona uitgesteld waren tot oktober zijn we aangekomen bij het eindfeest in Vera Groningen. Hier wordt na de optredens van de acts de POPgroningen Talent Award uitgereikt.

Bekijk hier het Facebookevenement van het eindfeest van de POPgroningen Talent Award in VERA.

LINE UP:
TBA
Tijdens de avonden in Simplon op 1 en 15 oktober worden door scouts twee acts geselecteerd die meegaan naar het eindfeest in Vera, op 14 november.

POPgroningen Talent Award: ontwikkeling en coaching centraal
Alhoewel er na de avond in Vera maar één act overblijft die nog extra wordt gecoacht, is er in elke stap van het traject aandacht voor talentontwikkeling en coaching. Voorafgaande aan de avonden in Simplon ontvingen de 40 deelnemende acts flitscolleges en coaching en speelden ze, verspreid over acht avonden, op verschillende plekken in de provincie. Scouts hebben de acts elke avond afzonderlijk voorzien van feedback en per avond één act
geselecteerd die is doorgegaan naar Simplon.

De act die uiteindelijk in Vera wordt uitgeroepen als POPgroningen Talent Award houder speelt uiteindelijk op festivals zoals Grunnsonic en Bevrijdingsfestival Groningen. Daarbij ontvangt de act een mogelijke deelname aan de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, verschillende consults met professionals en gratis toegang tot een aantal Skills & Knowledge Sessions. Acts die de award eerder mee naar huis namen waren Boyz in the woods (2017), Cirrus Minor (2018) en Cashmyra (2019).