Eliën – album release show

Tijd:  - 
Locatie: ZUHAUSE

ELIËN – ALBUM RELEASE SHOW ‘ALL’
Grand Theatre

Op 25 januari presenteert ZUHAUSE deze nieuwe plaat van Eliën, waarbij ze wordt bijgestaan door acht leden van het Noord Nederlands Orkest. Met breekbare teksten, rauwe visuals en meeslepende arrangementen toont Eliën een ongecensureerde zoektocht naar menselijkheid tussen allemaal aliens.

De muziek wordt gekenmerkt door dromerige synths en donkere grooves. Eliën introduceert hiermee een genre-vervagende mix van indie-elektronische en poëtische popmuziek.

In 2019 maakten zangeres Eliën (Élénie Wagner) en haar kunstenaarscollectief ZUHAUSE een reis van 14.000 kilometer dwars door Europa in een gele camper genaamd UFO. Op zoek naar andersdenkenden van dit werelddeel: kunstenaars, politici, boeren, activisten, immigranten en oer-inwoners. Van het Peloponnesos schiereiland in Zuid-Griekenland tot het noordelijkste puntje van Lapland zochten ze contact en hoorden ze wat mensen vinden.

Na een reis van drie maanden keerden ze terug met een bak aan inspiratie, filmmateriaal voor een documentaire en het debuutalbum van Eliën: ALL. Twaalf nummers, geschreven in twaalf verschillende landen, over honderden mensen in Europa.

Met dank aan: Station Noord, Beringen Hazewinkel, Dioraphte, Stichting het Roode – of Burgerweershuisfond en het Noord Nederlands Orkest

 

Bron: Zuhause

Facebook event