EPK! WTF? – Maak jouw Electronic Press Kit | Skills & Knowledge #5

Tijd:  - 
Locatie: Bij Vrijdag
Cost: 5,-

Wat is een Electronic Press Kit en wat moet er in? Welke foto brengt het beste jouw identiteit naar voren en hoe zorg je ervoor dat de marketeer de juiste onderdelen uit jouw EPK gebruikt? Online marketeer van ESNS Djai-Mac Wolthof legt je er in de 2e sessie van dit najaar alles over uit!

Als muzikant is het tegenwoordig belangrijker dan ooit om online zichtbaar te zijn. Niet alleen voor fans maar ook voor degenen die een act willen boeken. Stel je voor, er is een programmeur die jouw act interessant vindt, dan wil hij/zij makkelijk en snel alle informatie vinden die hij/zij nodig heeft. Daar is dus de EPK voor: een pakket dat weergeeft wie je bent als artiest, wat je speelt, waar je voor staat en nog meer. Maar welke informatie stop je daar dan in en hoe bundel je dat? Djai-Mac Wolthof – online marketeer bij ESNS en muzikant bij het Cashmyra – leert je hier tijdens de sessie meer over.

Datum: Dinsdag 08-11-22
Tijd: Inloop 19.30, Start 20.00
Locatie: VRIJDAG, Walstraat 34
Tickets: https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10154182

——————————————-
Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen.