Hit The North Café: Delore | Simplon

Tijd:  -  -
Locatie: Simplon, Groningen

Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café.

Delore trapt af en zou zomaar het gezicht van de nieuwe lichting Nederpopbands kunnen worden. Met melancholische luisterliedjes biedt Delore de luisteraar een kijkje in de ziel. De liefde en bijzondere plekken vormen de belangrijkste voedingsbodem voor frisse, dromerige liedjes van de band: fluweelzachte zang, omlijst met glasheldere gitaarpartijen. De band won recentelijk de Kleine Prijs van Fryslân, een bandcompetitie waarin aankomend Fries talent het tegen elkaar opneemt.

⇢ Richtlijnen & protocol ⇠
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.

➤ Lees de richtlijnen hier: https://simplon.nl/info/coronavirus/
➤ Tickets: https://simplon.nl/events/delore/

Deuren open: 20:00 uur
Tickets: €3,- p.p.

Facebookevenement.