Hit The North Café: Seewolf | Simplon

Tijd:  -  -
Locatie: Simplon, Groningen

Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café.

Op deze slot-editie van het Hit The North Café nemen we je mee naar de Oudebildtdijk in Friesland, waar ‘s nachts het licht van de vuurtoren over het land strijkt. Dit is het decor waarin Seewolf hun prachtige psychedelische indierock liedjes schrijven en analoog opnemen met een jaren zeventig tapemachine uit San Francisco. Onder andere muziek van Neil Young en Creedence Clearwater Revival liep door de sporen van het apparaat. Niet de minste voorgangers dus. Support is er van Aestrid.

⇢ Richtlijnen & protocol ⇠
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.

➤ Lees de richtlijnen hier: https://simplon.nl/info/coronavirus/
➤ Tickets: https://simplon.nl/events/seewolf/

Deuren open: 20:00 uur
Tickets: €3,- p.p.

Facebookevenement.