Inge van Calkar – Matinee Show | Simplon Groningen

Tijd:  -  -
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: €15,-

De Groningse Inge van Calkar wordt nu al de Nederlandse Kylie Minogue genoemd, maar zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Ze heeft het electronicalicht gezien en dat hoor je in de combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een scherp randje. Met gedurfde teksten en een verleidelijk imago staat ze vol energie op het podium!

Ooit begonnen als een singer-songwriter heeft Inge al veel meegemaakt. De Groningse is niet bang om een nieuwe koers te varen. Met de zomerhit ‘Touchdown’, die als Topsong werd gekozen bij Radio 2, is het duidelijk dat ze de goede koers gevonden heeft. Ook nu schrijft ze haar nummers nog altijd zelf, maar tegenwoordig bouwt ook producer Gordon Groothedde mee aan de sound die bij haar past.

De nieuwe EP belooft veel goeds, de eerste single ‘Touchdown’ werd meteen TopSong op NPORadio2. Eigenlijk is The Lady in White sindsdien niet meer van de radio af te slaan. Laat je verrassen in de Magical Rollercoaster Live Experience Show, waar overal om je heen iets gebeurt. De band staat in het midden van de zaal en het publiek zit op het podium. Nu de wereld toch op zo’n kop staat, kunnen we daar net zo goed gebruik van maken.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.

Tickets: https://simplon.nl/events/inge-van-calkar-3/

Facebook Event