KEIxUsva Bandcontest

Tijd:  - 
Locatie: Simplon
Cost: Gratis

Op 18 april is het weer tijd voor de KEIxUsva Bandcontest in Simplon!

Ze hebben vier diverse en fantastische bands geselecteerd om te battelen voor de volgende prijzen: een kans om op te treden tijdens de Keiweek en om een dag in de studio te winnen! De jury kiest de one and only winnaar!

Je kunt de volgende bands zien optreden op de Bandcontest:

Between Plateaus is een vierkoppige band uit Groningen. Ze zijn begonnen in een studentenkamer en hebben zich ontwikkeld tot een volwaardige band met elektronische beats, contemporary elektronische gitaarmuziek en intieme teksten, met het doel om de wereld van live en elektronische muziek te mixen.

Bibi and the Boys omschrijven hun muziekstijl als ‘dansbare rock’. De nummers hebben groovende verses en harde refreinen en vormen daarmee dé unieke combinatie om helemaal uit je dak te gaan. Plezier in het muziek maken staat centraal en dat is dan ook het belangrijkste doel bij hun shows. Dit weet de band ook over te brengen op het publiek.

Nederlandstalige indiepop band De Koots gooit het beste van de sixties en seventies in de blender met hedendaagse indie en komt zo tot hun eigen frisse geluid. De twee leadzangers bezingen de struggles en avonturen van jongvolwassenen in een turbulente tijd met groovy deuntjes!

Basement Four is een band die meer dan 4 jaar samen gespeeld heeft. Ze schrijven hun eigen liedjes en hun favoriete manier van spelen is door te jammen en instrumentale pop en jazz te maken. De laatste tijd zijn ze vooral gefocust op het combineren van rapmuziek met hun eigen instrumentale beats!

Kom langs bij Simplon en geniet van een avond vol met live muziek!