Kraantje Pappie – POP UP Clubtour + support: Mick Spek | De Oosterpoort, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: SPOT/ De Oosterpoort, Groningen

Hij ‘hit het high, hit het high, hit het low’. Het jaar 2018 eindigde voor Kraantje Pappie met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde Come to DADDY in de AFAS Live. Beide waren in no time volledig uitverkocht en we hoeven je niet te vertellen hoe die shows eraan toegingen… In 2021 komt Kraan de boel flink opschudden met zijn uitgebreide POP UP clubtour. Op 4 december is De Oosterpoort aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs.

Afgelopen festivalseizoen heeft Kraantje Pappie zich bewezen als absolute mainstage act op festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross. Megahits als Moment (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en Drup (met Bizzey & Jonna Fraser) vormden samen met DADDY (Kraan’s laatste album) de sound van zijn festivalseizoen. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich nu klaar voor de POP UP clubtour.

Support: Mick Spek

Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit.

Tickets via: https://tickets.spotgroningen.nl/mtTicket/program/103118?format=&stlt=opsb