LOWLANDS HERE I COME! – Hoe fix ik shows? | Skills & Knowledge Sessions #3

Tijd:  - 
Locatie: VRIJDAG
Cost: 5,-

Jeps Salfischberger is boeker bij Mojo Concerts en neemt ons mee in een workshop boekingen & promo. Hoe zorg je ervoor dat je op de juiste plek komt te spelen en dat je vette shows kunt gaan spelen? Welke keuze kun je maken in de overeenkomst met de venue en hoe zorg je voor een volle zaal? Jeps neemt je mee in het proces van een boeking!

Jeps Salfischberger, sinds 2000 boeker bij Mojo Concerts en gespecialiseerd in het boeken van binnen- en buitenlandse artiesten in het heavy en hiphop genre. Daarnaast ook nog nog international comedy promoter. Boeker voor artiesten als QOTS, My Chemical Romance, Post Malone, Travis Scott, Chris Rock, Floor Jansen, Hef en vele vele anderen. Daarnaast is hij altijd als muzikant actief geweest (Brotherhood Foundation, VanKatoen) en nog steeds (DARKER). Zijn ervaringen zijn enorm en daarnaast is het een luchtige workshop waar iedereen een boel van kan opsteken.

Datum: Dinsdag 09-05-23
Tijd: Inloop 19.30, Start 20.00
Locatie: VRIJDAG, St. Jansstraat 7
Tickets: https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/…/per…/10178899…

——————————————-

Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen.