Lucas Hamming + Douwe Doorduin | VERA, groningen

Tijd:  - 
Locatie: Vera, Groningen

In 2016 leert Nederland Lucas Hamming kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter. Daarna gaat het snel: hij wordt samen met zijn band de huisband’ van DWDD en is vanaf dan niet weg te slaan van nationale radio en tv. Hamming staat op Pinkpop, speelt een uitverkochte Paradiso-show en brengt in 3 jaar tijd 2 albums uit.

Na een theater-tussenjaar’ als o.a. Johnny in All Stars, Judas in The Passion, de rockopera Tommy met zijn band in het Concertgebouw en ook nog zijn winst van het enorm populaire programma Maestro, keert Lucas weer terug naar zijn muziek. Dat kan niemand zijn ontgaan, want  met de release van de track ‘Falling’, die gelijk werd gebombardeerd tot Radio 2 “Top Song” en 538 “Harde Schijf”, is Lucas helemaal terug.

In het najaar van 2021 komt het nieuwe Lucas Hamming album ‘POSTPONED’ uit. Deze release wordt gevolgd door een clubtour, waarbij ook VERA op de planning staat. 

Support van deze show is Douwe Doorduin. Het maximale uit zo min mogelijk halen. Dat is het motto van allesdoener Douwe Doorduin. (bekend van The Black Cult, Youtube. Gewapend met enkel een gitaar en een drumcomputer hoopt hij na een miserabel 2020 uit de as te herrijzen en Nederland te veroveren met zijn eerlijke, alternatieve popnummers naar de smaak van Amen Dunes en Kevin Morby.

Tickets via –> https://vera.stager.nl/web/tickets/111090469