LutjeRoot 2019

Tijd: T/M  -  -
Locatie: Café de Walrus
Cost: Gratis

We zijn al weer toe aan de 9de editie van LutjeRoot, meestal als pre-party voor Take Root, dit maal doen we de afterparty metom:

21.00 uur FloweBox
21.45 uur Duo Satan
22:30 uur The Woodsmen
23.15 uur DJ Harry
23.30 uur A Couple of Strings
00.15 uur Shady Lane
DJ Harry

SHADY LANE
De vierkoppige Bluesgrass formatie uit Groningen speelt een mix van traditionele Bluegrass, originals en guilty pleasures, maar dan in eigen stijl. Met optredens in Zweden, Duitsland maar natuurlijk ook in Groningen zelf hebben de mannen al meerdere keren een muzikale sensatie neergezet. Tijd voor Shady Lane om er ook op LutjeRoot 2019 een feest van te maken!

A COUPLE OF STRINGS
Hans Kelderhuis en Laura ter Beek vormen samen het muzikale duo “A Couple of Strings”. Ze maken al vele jaren samen muziek in diverse bands, momenteel in de bluegrassformaties Stringtime en eerder al eens te gast met the Hillbilly Holler.
.
THE WOODSMAN
The Woodsmen is een vierkoppige Bluegrass-, Country. met gebruik van tradionele instrumenten, brengen ze
onvervalste Bluegrass klassiekers, maar ook countryversies van ACDC en Bob Marley songs.

DUO SATAN
Duo Satan vertaalt en zingt countrygospel liedjes van onder andere The Louvin’ Brothers, Porter Wagoner, waarbij ze gebruik maken van de prachtige rijkdom die onze taal eigen is. Satan is onder ons en doet in stilte zijn werk, met hun liederen willen ze u waarschuwen en het smalle pad op leiden.

FLOWERbOX
Laat FlowerBox nu net het akoestische hout in de kast hebben gezet. . Garage soul met een psychedelisch randje komt er tegenwoordig uit de versterkers, aangevuld met Dokter Hoogervorst op drums. Gebleven zijn: de klokjeszang en liedjes over ongelukkige liefdes en alcohol.

en DJ Harry is ook weer van de partij met voor, tijdens en na afloop een fijne selectie uit zijn enorme platenkast!

de toegang is geheel-en-al-GRATIS!

FB event