MOZY Invites | EM2, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: EM2, Groningen
Cost: 10,-

Heb je zin in een avond vol hiphop tunes en jazzy moves? Maak je klaar voor MOZY Invites bij EM2 op vrijdag 29 april! MOZY Music organiseert een avond vol alles wat je nodig hebt voor een spetterend avondje uit in Groningen. Dans mee op de groovy deuntjes van Rommy Gabay, Johnny Loves Me en Steeby, en als je nog staat, is er een DJ om je tot in de nacht op de been te houden. De deuren van EM2 openen om 20:30 uur, we kunnen niet wachten om je daar te zien!

Line up:
Johnny Loves Me
Johnny loves me is op zoek naar (zelf)liefde acceptatie, maar struikelt elke keer weer over zijn angsten. Hij neemt je mee in deze zoektocht door middel van zijn narratief gedreven conceptuele werk in de hoop allemaal samen een beetje dichterbij rust en vrede te komen. Hij gebruikt in zijn alternative hip-pop veel rock, punk, lo-fi, bedroom & indie invloeden.

Steeby
Je kunt de muziek van Steeby omschrijven als een fusie van hiphop, jazz en funk. In zijn teksten staat vaak de kracht van de mens centraal, waarbij persoonlijke ervaringen worden omgezet tot levenslessen en de combinatie tussen filosofie en Groningse nuchterheid wordt gezocht. Steeb’s liefde voor muziek stopt niet bij het opnemen in de studio en eind vorig jaar vertaalde deze liefde zich naar het vormen van een 8-koppige liveband, om zijn performances nog meer muzikaliteit te geven.

Rommy Gabay
Haar leven leidend in het veranderen van verschillende omgevingen, haar yin en yang, hoop en liefdesverdriet absorberend. Haar muzikale reis begon met het schrijven van liedjes met behulp van de piano, wat dit jaar veel veranderde toen ze haar band ontmoette waarin ze een gelijk begrip vond bij het zien van muziek; een speeltuin om uit te drukken en los te laten. Door ieders verschillende muzikale achtergronden creëren de bandleden een uniek geluid; een mix van Soulful, Funk, Pop & Hiphop.

Tijden:
20.30: Deuren open
21.00: Johnny Loves Me
22.00: Steeby
23.00: Rommy Gabay
00.00-02.00: DJ – TBA

Tickets:
Online: €10,- (+ fee)
Deurverkoop: €15,- (indien niet uitverkocht)