MUSIC SUNDAY ✰ Fiona Jane Pop ✰ Daisy Bellis

Tijd:  - 
Locatie: EM2 Groningne
Cost: 6,50

Onder de noemer “Soulful Sunday” programeerd EM2 op zondagen laagdrempelige concerten. In combinatie met eten en een bezoek aan ons terras & tuin een ideale besteding voor een lazy sunday.

Op 14 mei komen zowel Fiona Jane Pop als Daisy Bellis het podium vullen bij EM2. Fiona Jane combineert ingetogen indiepop en bluesy-garage-pop met overdonderd drone-punky-noise-geweld. De muziek van Daisy Bellis wordt omschreven als melodieuze en dromerige pianopartijen, vervlochten met klassieke vocals.

Fiona Jane: authentiek en veelzijdig
De bedrieglijke liedjes van de Nederlands/Britse Fiona Jane zijn fris en gruizig, zoet en vilein. Haar songs zijn zeer divers, authentiek, karakteristiek en direct herkenbaar. Fiona Jane begon thuis op de bank met haar gitaar nummers te schrijven, maar de songs vroegen om meer dan alleen een singer-songwriter met gitaar, en met de komst van drie ervaren bandleden uit de Groningse en Amsterdamse underground scene groeiden de nummers uit tot veelzijdige Fiona Jane Pop songs. Het debuutalbum ‘Fiona Jane Pop’ werd in april 2023 op vinyl uitgebracht door Milkcow Records.

Daisy Bellis: dromerig en betoverend
Daisy Bellis won de Drentse Kunstbende en Popsport Drenthe in 2017 en stond al op Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen. Ze schrijft al vanaf haar 15e jaar intieme en dynamische liedjes over onderwerpen als de natuur, mythologie, de maatschappij en haar persoonlijke verhalen. Haar inspiratiebronnen zoals Kate Bush, Florence + The Machine en Joni Mitchell komen duidelijk terug in de dromerige sferen en betoverende klanken die ze het podium brengt.

Voorverkoop: € 5,- (excl. servicekosten)
Deur: € 6,50,-

Deur & Terras open // 16.00
Keuken // 16:00 – 20:00

Band 1 // 16:30
Band 2 // 20:00

MEER INFO