Muzikantendag | Melkweg, Amsterdam

Tijd:  - 
Locatie: Melkweg, Amsterdam
De Muzikantendag is helemaal terug! Op zaterdag 27 november 2021 strijkt hét evenement voor muzikanten waar je kan leren over zowel de artistieke als zakelijke kant van de muziekindustrie neer in de Melkweg Amsterdam. Laat je demo horen aan verschillende professionals bij de demospreekuren, waar kopstukken uit de muziekindustrie zitten van o.a. MOJO, Popronde, Snowstar, 3VOOR12, Friendly Fire, Universal Music en Paradiso Amsterdam. Daarnaast zijn er verschillende flitscollege’s en panels waar je alle ins en outs kan leren van de muziekindustrie. Kortom: een dag om niet te missen! Het volledige programma maken we binnenkort bekend.
𝗢𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗿𝗶𝗷𝘁𝗷𝗲:
Muzikantendag 2021
Zaterdag 27 november, 11.00 – 18.00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Kaarten kosten €15,- (excl. €2,25,- servicekosten) en zijn vanaf nu te koop via www.muzikantendag.nl en de bekende voorverkoopadressen. Lid van Buma? Dan krijg je gratis toegang. Meld je aan via www.bumastemra.nl.
De Muzikantendag is dé plek om je muziek te pitchen bij muziekprofessionals. Boekers, managers, medewerkers van platenmaatschappijen, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten klaar om the next big thing te ontdekken en feedback te geven aan muzikanten, zodat die hun muziek naar een hoger niveau kunnen tillen. We hebben meer dan 75 professionals voor je klaar zitten. Met bijna 1000 luisterbeurten biedt de Muzikantendag optimaal de ruimte muziek te pitchen aan de muziekindustrie. De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP.