ON STAGE – Hoe verbeter je jouw stageperformance? | Skills & Knowledge #6

Tijd:  - 
Locatie: Walstraat 34
Cost: 5,-

Hoe verbeter je jouw stageperformance en hoe zorg je ervoor dat de juiste boodschap bij jouw publiek overkomt? Samen met popartiest Inge van Calkar, performance-artist Nina Iggy en producent Marijn Nagel gaan we in een panel praten over welke mogelijkheden je als artiest hebt om jouw performance te verbeteren en de connectie met jouw publiek te verbeteren. Daarnaast nodigen we je uit om je eigen live-video mee te nemen. In het 2e deel van de sessie gaan we verschillende performances bekijken en opzoek naar concrete feedback.

Inge van Calkar
Ze wordt ‘de Nederlandse Kylie Minogue’ genoemd – zelf zegt ze in dat geval liever Kylie meets Garbage – en onlangs werd haar performance in de pers met Blondie vergeleken. Maar Inge van Calkar is natuurlijk gewoon Inge van Calkar. Iemand die veel weet over stage performance en die al deze kennis met ons wil delen.

Nina Iggy
Nina Iggy is een performance kunstenaar gevestigd in Groningen. In 2016 is ze begonnen als theatermaker op Ibiza en in Egypte, waar ze werkte met o.a. Cirque du soleil (Ibiza), The Lemontree & Co (Egypte) en Nacho Cano (Ibiza). Ze werkt met grote contrasten, zoals aantrekkingskracht en afstoting, comfort en ongemak.  Haar werk balanceert op een grens tussen beeldende kunst, dans en performance.

Marijn Nagel
Marijn is productieleider/producent en voornamelijk werkzaam in het Noorden van Nederland. Na een studie Kunsten, Cultuur & Media aan de RUG heeft hij zich toegespitst op de organisatie van festivals, culturele en zakelijke evenementen, concerten en theatervoorstellingen. Hieronder vallen o.a. Noorderzon, ESNS, SPOT Groningen, NNT, Stadspark Live en nog meer.

Datum: Dinsdag 06-12-22
Tijd: Inloop 19.30, Start 20.00
Locatie: VRIJDAG, Walstraat 34
Tickets: https://bijvrijdag.podiumnederland.nl/mtTicket/performance/10154183?stlt=vrdg

——————————————-
Skills & Knowledge Sessions zijn terugkerende sessies speciaal voor popmuzikanten, georganiseerd vanuit POPgroningen. Diverse professionals uit de muziekindustrie delen hun kennis, ervaringen en netwerk over onderwerpen binnen het muzikantschap. Afhankelijk van het thema van een sessie worden er passende professionals en ervaren muzikanten uit de NL muziekindustrie, het noorden en regio Groningen uitgenodigd als panelleden die hun kennis, inzichten en netwerk delen.