Online Feedback Café

Tijd:  - 
Locatie: Online

Behoefte aan inhoudsvolle kroegpraat over jouw act? Tijdens het online Feedback Café zet De Nieuwe Oost pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten uit heel Nederland.

Door online te sparren met professionals en andere artiesten krijg je misschien nieuwe inzichten en verse inspiratie voor jouw project. De insteek ligt niet enkel op het business/industrie aspect; er is ook ruimte om creatieve blokkades, processen en tips te behandelen. Elke brandende vraag is er één die beantwoord kan worden in het Feedback Café.

Wanneer je de inschrijving hebt gedaan ben je officieel ingedeeld in jouw desbetreffende groep. Let op: vanaf het moment dat je bent ingeschreven gaan zij er dus vanuit dat je aanwezig zult zijn. Het online Feedback Café is op maat gemaakt en daarmee niet vrijblijvend.

Op de dag zelf kom je via Zoom in een groepsgesprek van een uur. Naast jouw act zijn aanwezig: Een moderator, een professional uit de muziekindustrie en twee andere acts die op zoek zijn naar feedback.

MARIJN DE VALK
Marijn de Valk is werkzaam als concertprogrammeur bij poppodium Luxor Live. Daarnaast geeft hij les aan de opleiding  Jazz & Pop bij ArtEZ. In het verleden werkte hij onder meer in een platenzaak en had hij kort zijn eigen lokale boekingskantoor. Nu zet hij zich graag in voor de lokale muziekscene en is in zijn vrije tijd ook zelf actief als muzikant.

ELIANNE WEIJERS
Elianne Weijers is al een aantal jaren werkzaam bij de Feestfabriek en daar verantwoordelijk voor de muziekprogrammering van het Zwarte Cross Festival en het Mañana Mañana festival. In het verleden heeft ze gewerkt als programmeur bij Poppodium de Pul en was ze cultureel adviseur voor poppodium Willemeen. In de zomerperiode leef ik in de weekenden uit een tas, want festivals bezoeken doe ik het allerliefst. Wat doet een band met het publiek? Hoe is de sfeer? Wat maakt dat een concert me bijblijft, zijn zaken waar ik dan op let.”

Schrijf je in voor de sessie op 8 juni via deze link.