Online Meezingcafé: Kersteditie | VRIJDAG

Tijd:  -  -
Locatie: Online via Zoom
Cost: Gratis

Het online Meezingcafé is terug! De komende maanden zullen we elkaar nog niet veel in levende lijven treffen, laat staan dat we met elkaar samen kunnen zingen. Daarom organiseert VRIJDAG drie speciale online Meezingcafés, voor de gelegenheid omgedoopt tot Coronacafés. De data zijn: vrijdag 20 november, vrijdag 4 december en vrijdag 18 december. We beginnen om 16 uur en zingen door tot 17 uur. Deelname is uiteraard gratis.

Drie nieuwe Coronacafés in november en december 2020

Het Coronacafé-recept blijft hetzelfde als dit voorjaar: muzikanten zingen gouwe ouwen en fijne meezingers, die je live kan meezingen via Zoom. Deelnemers horen elkaar niet, alleen de muzikanten, maar zien elkaar wel meezingen. Dat zorgt al voor veel plezier. En je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten! Je hoeft helemaal niet goed te kunnen zingen én iedereen is natuurlijk welkom. De teksten hoef je niet te onthouden: die komen tijdens de liedjes in Zoom te staan.

Toegang is gratis, deelnemen kun je via Zoom. De Zoomlink wordt t.z.t. geplaatst op de pagina van het Meezingafé en ook verspreid via de VRIJDAG social media-kanalen.

Organisator en host Isolde van Meerwijk: “Ook voor mij en mijn man, de pianist, waren de Coronacafés een gezellige verlichting van spannende tijden. Tijdens de komende donkere dagen kunnen we allemaal wel een opsteker gebruiken. Wat is daarvoor nu beter dan samen lekker zingen? Ik verheug me op drie nieuwe knusse cafés, waarin we toch allemaal even een beetje samen kunnen zijn. En het laatste café, op 18 december, krijgt een Kerstig tintje!”

Meer informatie: https://bijvrijdag.nl/agenda/online-meezingcaf%C3%A9-kersteditie/