Online Skills & Knowledge #1; (Re)Start – Hoe zet je 2022 naar jouw hand?

Tijd:  - 

Het is weer tijd voor een Skills & Knowledge sessie van POPgroningen, met op 9 februari een online panelgesprek over trendwatching. Welke muzikale trends zien we komen en gaan, welke keuzes kun je maken om na de winter-lockdown het meeste uit de zomer te halen, welke marketingstrategieën moet je hanteren en hoe breng je je muziek het beste aan de man? Kortom; hoe maak je van 2022 jouw jaar als artiest.

Te gast zijn onder andere Erik Delobel (Programmeur Hedon) , Froukje Bouma (Manager S10, Froukje & Wende) en Lars Kelpin (projectmanager bij GRAP Amsterdam en artiestmangager). Doe gratis online mee!

Tijdens deze sessie gaan de panelleden in gesprek over trendwatching. Ze geven tips en tricks over hoe jij kan inspelen op de nieuwste (muzikale, digitale en marketing-technische) trends. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus vinden de Skills & Knowledge sessions online plaats.

Wanneer: woensdag 9 februari
Tijd: 19:30 – 20:30 uur
Hoe: Aanmelden kan via deze link. Voor aanvang ontvang je een Zoom-link.

Panelleden:
Erik Delobel is artistiek leider bij poppodium Hedon en programmeur bij Bevrijdingsfestival Overijssel. Hier is hij verantwoordelijk voor het programma, het studentenprogramma, de Kunstbende en Cultuureducatie.

Froukje Bouma werkt momenteel met S10, Froukje & Wende Snijders. Ze leerde het vak bij SPEC, waar ze Ronnie Flex, StukTV en Famke Louise vertegenwoordigde. Daarna ging ze verder als zelfstandig manager voor o.a. Joost Klein & Jiri11. Froukje begon haar carrière in Noord-Nederland, waar ze een aantal jaar werkte als zelfstandig producent en eventmanager.

Lars Kelpin is werkzaam als projectmanager bij GRAP Amsterdam en organiseert o.a. de Muzikantendag, Rock Your Business, de Amsterdamse Popprijs, Mooie Noten en Wanted. Daarnaast is hij actief als artiestenmanager en mede presentator van de podcast Brood en Spelen. In het verleden was Lars o.a. Programma Coördinator van Speakers in Delft en de vrienden van Amstel LIVE

Wanneer: woensdag 9 februari via Zoom
Tijd: 19.30 – 21:30 uur
Kosten: GRATIS
Hoe: aanmelden kan via: https://forms.gle/7hMabq3bvGtrcZv4A