Perfect Storm – CD Presentatie + Support: Seb Zukini | EM2, Groningen

Tijd:  - 
Locatie: EM2, Groningen

Het door Perfect Storm in begin 2021 uitgebrachte album – No Air – wordt eindelijk voor publiek gespeeld! Deze CD presentatie van Perfect Storm vindt plaats in EM2 op 8 mei. Perfect Storm is een alternatieve rockband uit het noorden van het land. Een eclectische mix van verschillende invloeden: alternatieve rock, progrock, electro, pop en jazz. Het leidt tot een behoorlijk eigen geluid waarbij melodie het hoofdmotief is.

Het album is ontzettend goed ontvangen in binnen- en buitenland. Zo zijn er lovende recensies + interviews vanuit de hele wereld binnengekomen. De liedjes van No Air worden zelfs in Ecuador op de radio gedraaid. En nu is het eindelijk tijd om dit album live voor jullie te spelen!

De bandleden van Perfect Storm zijn allesbehalve groentjes. Op zang hebben we de uit Syrië afkomstige zanger Adel Saflou en zangeres Hiske Oosterwijk. Daarnaast zorgen gitarist Gert Jan Schurer, toetsenist/zanger Ard Offers, drummer Niels Voskuil en bassist David Klompmakers voor de muzikale begeleiding. Hun gevarieerde achtergronden leveren een gezamenlijke sound op die zich moeilijk in een hokje laat plaatsen. Maar dat dit het equivalent van een categorie-5-orkaan is, staat buiten kijf!

Support: Seb Zukini

Seb Zukini is gevormd in mei 2021 in het noorden van Nederland. De nummers van de band richten zich op de innerlijke strijd van keuzes die we moeten maken, zowel in de samenleving als persoonlijk. Om de boodschap kracht bij te zetten, word je meegenomen door stuwende ritmes, scheurende gitaren en een doordringende stem gecombineerd met harmonische zang. Op het podium wordt dit weerspiegeld in de stoïcijnse houding van zanger Seb, versterkt door het dynamische optreden van de band.

Tickets via –>https://www.yourticketprovider.nl/events/49627-perfect-storm-plaat-presentatie