Plaatpresentatie WATERBOLK | VERA Groningen

Tijd:  - 
Locatie: VERA Groningen
Cost: 5

WATERBOLK + Cashmyra + CAW CAW + Coco Coquelicot

Psychedelic cry pop and garage rock

Mainstage | Ticket: €5,- | Doors: 20:30 – 22:00 | Start: 21:00

Het ‘psychedelisch huilpopproject’ WATERBOLK komt terug naar VERA. Centraal in deze band staat Eva Waterbolk, die hier al verschillende keren solo en met De Messen heeft opgetreden. Ditmaal is ze – met band – het hoofdprogramma in het kader van de EP release op het gloednieuwe label Zeevonk Records.

Op 5 juni kwam hun nieuwste single “Kieuwen” uit, herkenbaar aan de altijd herkenbare psychedelische gitaren en poëtische teksten.

Als een van de twee supports zal Cashmyra aantreden. De mild intimiderende postpunk geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde meerdere malen in Vera en deed mee aan Popronde.

De gloednieuwe band CAW CAW, die zaterdag 10 juni nog Downstage optrad, bestaat uit Anne Caesar op vocals en gitaar, Harmen Ridderbos op basgitaar en Marcel Wolthof op de drums. Drie namen die je bekend voor kunnen komen van andere bands en samenstellingen, zoals LPG, Karawane, Town of Saints, Electropoëzie en jawel, ook van WATERBOLK.

Afsluitend draait Coco Coquelicot, bekend als initiatiefnemer van PAUW! en betrokken bij Relate Radio.

Meer info