POPgroningen Talent Award #1 in Simplon

Tijd:  - 
Locatie: Simplon, Groningen
Cost: Gratis entree

De POPgroningen Talent Award komt in maart twee avonden naar Simplon in Groningen! De POPgroningen Talent Award biedt een podium en ondersteuning aan opkomende muzikale acts van eigen bodem. Na acht avonden door de provincie zijn we beland in Groningen, met de acts die zijn doorgegaan. Deze acts spelen verspreid over twee avonden (19 maart en 26 maart) in Simplon.

LINE-UP
Mind Fuji
~Waterleaf~
McScallywag
Jadi D

INFO
Waar: Simplon
Tijd: 20:00
Gratis toegang

Klik hier voor het Facebookevenement.

De POPgroningen Talent Award

Het traject verloopt van een gezamenlijke kick-off met alle deelnemers, naar acht gezellig kleinschalige avonden met optredens in stadjes dwars door de provincie. Elke deelnemer kan 20 minuten optreden. Scouts laten acht acts doorstromen naar twee grootsere avonden in Simplon. Het traject eindigt vervolgens in de grote zaal van Vera in Groningen. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen en Eurosonic.

Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel, waardoor er na elk optreden professionele coaches feedback geven aan de deelnemers in een feedbackgesprek. Hierdoor krijgen acts goede feedback waar ze concreet mee aan de slag kunnen en zich verder mee kunnen ontwikkelen.