POPgroningen Talent Award avond #2 in Simplon

Tijd: T/M  -  -
Locatie: Simplon
Cost: gratis

Vanwege het coronavirus konden de POPgroningen Talent Award avonden in Simplon in maart helaas niet doorgaan. Maar nieuwe data zijn bekend! Donderdag 1 en 15 oktober staan de acts van de POPgroningen Talent Award 2020 op het podium van de Simplon.

Check hier het Facebookevenement van donderdag 15 oktober.

LINE UP 15 oktober
Mind Fuji
Vera’s Charm
BreakpointNine
McScallywag

Eindfeest in Vera op 14 november
Tijdens de avonden in Simplon worden door scouts twee acts geselecteerd die meegaan naar het eindfeest in Vera, op 14 november. Hier wordt uiteindelijk bekend welke act zich de POPgroningen Talent Award houder van 2020 mag noemen.

De POPgroningen Talent Award
Het traject verloopt van een gezamenlijke kick-off met alle deelnemers, naar acht gezellig kleinschalige avonden met optredens in stadjes dwars door de provincie. Elke deelnemer kan 20 minuten optreden. Scouts laten acht acts doorstromen naar twee grootsere avonden in Simplon. Het traject eindigt vervolgens in de grote zaal van Vera in Groningen. De houder van de POPgroningen Talent Award presenteert zich uiteindelijk op festivals zoals Bevrijdingsfestival Groningen en Grunnsonic.

Talentontwikkeling staat hoog in het vaandel, waardoor er na elk optreden professionele coaches feedback geven aan de deelnemers in een feedbackgesprek. Hierdoor krijgen acts goede feedback waar ze concreet mee aan de slag kunnen en zich verder mee kunnen ontwikkelen.