Popronde eindfeest | Amsterdam

Tijd:  - 
Locatie: Q-Factory, Amsterdam

We gaan Het Eindfeest inhalen!

Natuurlijk sluiten we Popronde 2021 ook af met een Eindfeest! Niet in de Melkweg dit keer, maar op 15 april keren we voor één keertje terug in Q-Factory. Op 5 podia zorgen ruim 30 acts uit de selectie van afgelopen jaar voor het Eindfeest dat we zo hebben gemist!

Jij kunt al zappend van zaal naar zaal heel veel toffe shows zien; zo sta je de ene keer te springen in een moshpit, gooi je in de andere zaal je beste buchata moves in de strijd bij Son de Aqui, zing je vrolijk mee met de powerpop van KUZKO en droom je weg bij de engelachtige stem van Nana M. Rose. Het kan allemaal!

En waar we afgelopen najaar tijdens Popronde’21 nog om middernacht de tent moesten verlaten, mogen we nu door tot in de vroege uurtjes.

>>> Kaartjes koop je HIER <<<

Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Op het het Eindfeest zie je sowieso:

KUZKO – LE MOTAT – Josimar Gomes – Nana M. Rose – Jadi D – Son de Aqui – CLOUDSURFERS – YoungRubbi – Them Dirty Dimes – GINGE – YVES – Minka – ANNNA – NABER – NONCHELANGE – Luna Morgenstern – Loupe – M. Lucky – ParHasard – GUYY – Juan Juan – Josephine Odhil – Zoë Low – Tres Navy – Diogo Carrico – Lucky Blue – Melle – POM – Kalaallit Nunaat – SULTAN. – Stella – ACOUSTIC ASSHOLE – KEES – Show Pony 

Max Poolman met Graeme James en KY.

LET OP: Het Eindfeest is dus verplaatst naar de Q-Factory. Voor iedereen die al een kaartje had voor de verplaatste editie van 27 november:  deze blijft uiteraard geldig op de nieuwe datum in Q-Factory. Van Ticketmaster ontvang je een mailtje over wat te doen als je verhinderd bent.

https://www.popronde.nl/steden/amsterdam-2021