Popronde Groningen 2023

Tijd: T/M  -  -
Locatie: Binnenstad Groningen (diverse café’s, restaurants, winkels, poppodia etc.)
Cost: Gratis

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt op donderdag 5 oktober weer neer in Groningen. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties – kerkjes, platenzaken, galeries, caféetjes, podia, etc. – in het centrum van de stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde-acts. Popronde is gratis toegankelijk.

Bekijk de selectie van Popronde 2023 op www.popronde.nl. Informatie over het programma van de steden wordt tussen september en november bekendgemaakt.

Popronde toert van 9 september tot en met 25 november langs 42 steden in Nederland. De Popronde-selectie, bestaande uit vooraf geselecteerde opkomende Nederlandse muziekacts, krijgt de kans om veel speelervaring op te doen tijdens deze periode en nieuw publiek te bereiken. Als bezoeker kan je op één dag of avond in de binnenstad van locatie naar locatie gaan en heel veel optredens checken. Misschien wel van jouw nieuwe favoriete muziekact. Veel grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, CUT_, MEAU en Jay-Way toerden voor ze doorbraken ook mee met de Popronde!
Check voor meer informatie http://popronde.nl/steden/groningen