Press Club + Ioana Iorgu | VERA Groningen

Tijd:  - 
Locatie: VERA Groningen
Cost: 10,-

Friday 11 November
Press Club (AUS) + Ioana Iorgu (NL)
Raw garagepunk from Melbourne

Mainstage | Ticket: €10,- | doors: 20:30 – 22:30 | start voorprogramma: 21:00
KLIK HIER VOOR HET FACEBOOK-EVENT

File under: Hüsker Dü, Misfits

Bezeten en rauw, dat is hoe je de muziek van Press Club het beste kunt omschrijven. De band uit Melbourne is geïnspireerd door onder andere Hüsker Dü en Misfits. Verwacht live een onuitputtelijke tornado van energie!
De band bracht in 2019 het debuut album Late Teens uit, dat uit heerlijk scherpe en oprechte garagepunk nummers bestaat. Vlijmscherp gitaargeweld met knallende drums, precies wat je verwacht van een band met een immense bullshit-filter. Datzelfde jaar brachten ze nog een album uit, genaamd Wasted Energy

Support: Ioana Iorgu
Indie-producer Ioana Iorgu is een sound engineer en gitarist/drummer. In de periode dat ze in Maleisië woonde is ze geïnspireerd geraakt door haar Engels docent die haar kennis heeft laten maken met muziek. Ioana had al nummers gecomponeerd in 2015 en heeft deze gebruikt voor haar instrumentale debuut album “Silent Scream” en is daarna verdergegaan met haar shoegaze EP “Fiction”. Ioana heeft in 2020 haar eerste singles “Suffocate” en ‘’Letters’’ uitgebracht die op nummer 1 heeft gestaan op IndieXL. Ze heeft al op vele podia gestaan zoals VERA, Simplon, Grunnsonic, het Forum en is bezig met een project voor Grondslag. Voor live optredens is ze een duo met Peter Kostwinder (drums), die ook meewerkt aan haar nieuwe muziek. Het laatste album ‘’Mean Time’’ geeft je een kijk in het dagelijkse leven omringt door angsten, rouw en woede die op een satirische manier naar het publiek worden gebracht.