Simplon UP: De Gijsjaradijsja Band + Frankie Boomstam

Tijd:  - 
Locatie: Simplon UP
Cost: 3,-

Noteer de datum maar in je agenda, want op 25 mei is het tijd voor een avondje hysterische pop en gure muziek bij Simplon UP!

De Gijsjaradijsja Band speelt hysterische pop, dat wil zeggen Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s op deuntjes met electro en punk smaken, gebracht op een hoog tempo met een overdaad aan informatie. Deze bonte formatie bestaat uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon en accordeon. De band is gevormd rondom Gijsjaradijsja, die vroeger enorme internethits scoorde met zijn slecht getekende Pokemon parodieën. Tegenwoordig brengt hij ook veel muziek uit, zoals het solo album ‘Coronaliedjes’, dat te beluisteren is op Spotify.

De tweede act van de avond is Frankie BoomstamDe Groningse Frankie Boomstam maakt gure geluiden, schraal geschreeuw en trekt gekke bekken. Hij geeft je een kijkje in zijn ranzige bestaan door middel van een muzikaal en theatraal avontuur. Verwacht electro beats, gabber, punk en absurde Nederlandse teksten. Kortom, dit wil je niet missen!

Waar: Bovenzaal

Open: 20:30 uur

Aanvang: 21:00 uur

Ticket: €3,-

Genre: Pop / Punk